时间  一小时 18分钟

航迹点数 377

上传日期 2019年9月18日

记录日期 八月 2019

-
-
767 m
624 m
0
1.1
2.2
4.48 km

浏览次数: 8次 , 下载次数: 0次

邻近 Innertkirchen, Canton de Berne (Switzerland)

Al engorjat del Aare (Aareschlucht) a Meiringen, la força de l'aigua queda manifesta d'una manera impressionant. En aquest lloc, l'aigua del riu ha anat tallant un profund llit a la roca calcària al llarg de mil·lennis. La Gorge que s'ha format es pot recórrer avui dia en la seva totalitat sense cap problema per mitjà de passarel·les i túnels.
Gairebé 200 m de profunditat i no més d'un metre d'amplada té la Gorge del Aareschlucht al punt més estret, cap la final del seu recorregut a Innertkirchen. Estrets túnels amb sortides a les mateixes Gorges ens submergeixen en un món de foscor i de misteri mentre el sol tot just aconsegueix colar algun tènue raig....Un tram espectacular!!
Situada entre Meiringen i Innertkirchen, aquest engorjat té el seu origen en un enorme tap de roca calcària, conegut com "Kirchet", que va bloquejar el riu Aare al sortir de la regió de Grimsel. Les aigües han cavat diversos llits al llarg dels mil·lennis. L'últim d'ells és la Gorge Aareschlucht
Aquest congost de 1,4 km de llarg va ser condicionat per al públic a finals del segle XIX. A l'entrada principal, situada a l'orient de Meiringen hi ha un gran aparcament i un restaurant. El recorregut total des de l'ingrés fins a la sortida pel costat de Innertkirchen i tornar al punt d’inici és de poc més de 1,15 hora.
Salut i bones caminades!!
停车处

restaurant i entrada a la Gorge (pagament)

Waypoint

passarel.les sobre l'engorjat

河流

riu Aare

河流

Gorge del Aare (Aareschlucht)

河流

Gorge del Aare (Aareschlucht)

河流

Gorge del Aare (Aareschlucht)

河流

Gorge del Aare (Aareschlucht)

评论

    You can or this trail